Kategórie

Najpredávanješie produkty

Fondue súprava Zobraziť väčšie

Fondue súprava

58369

Fondue je dnes labužníckou udalosťou a spestrením pri posedení s priateľmi. Postupne si získava po celom svete stále viac obľúbencov. Je ideálny pri posedení s priateľmi, v rodinnom kruhu, nesmie chýbať ani pri štedrovečernej večeri. - kompletná súprava na fondue…

Viac detailov

Dostupnosť:

Skladom u dodávateľa

25,55 € bez DPH

30,91 € s DPH

Detaily

Fondue je dnes labužníckou udalosťou a spestrením pri posedení s priateľmi. Postupne si získava po celom svete stále viac obľúbencov. Je ideálny pri posedení s priateľmi, v rodinnom kruhu, nesmie chýbať ani pri štedrovečernej večeri.
- kompletná súprava na fondue
- nádoba s pokrievkou z nerezovej potravinárskej ocele s priemerom 19 cm
- výška 10 cm
- objem 1,9 litra
- na stranách dve plastové úchytky pre ľahkú manipuláciu
- súčasťou je 6 ks vidličiek a nádobka na horľavú pastu
- priemer stojanu 22 cm
- celková výška 18 cm
- ideálny tiež ako svadobný dar alebo vianočný darček
Tipy a rady:
1. Pri správnej teplote (okolo 170 ° C) sa póry potravín rýchlo uzavrú, a jedlo nenasáva tuk. V kotlíku by nemalo byť naraz moc kúskov, pretože tie by znížili teplotu oleja alebo vývaru.
2. Vlhké potraviny (mäso aj zeleninu) osušte a poprášte troškou múky, nesoľte.
3. Tvrdú zeleninu predvarte a osušte.
4. Čím tučnejší syr, tým sa bude lepšie taviť. Je jedno, či je plátkový, tvrdý alebo mäkký.
5. Syrové fondue je treba stále miešať.
6. Keď vám ostanú suroviny pri ázijskom spôsobe prípravy, dajte ich povariť do kotlíka a ráno dochuťte dobrú polievku.
7. Na účastníka počítajte s 200 - 300 g mäsa.
8. Ak budete pripravovať aj čokoládu, tej stačí na tekutosti iba 40 ° C.
9. Majte pripravené sitko na vylovenie omrviniek, v oleji by sa rýchlo pripálili.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: